NIBJEUG TİYATRO TOPLULUĞU GÖLBAŞI'NDA SAHNE ALDI

NIBJEUG TİYATRO TOPLULUĞU GÖLBAŞI'NDA SAHNE ALDI
Kuruluşunun 20. yılında derneğimizin tiyatro topluluğu NIBJEUG tarafından sergilenen “Bir Nıbjeug İşi” isimli oyun, Gölbaşı Kafkas Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz gecede izleyiciyle buluştu.18 Ocak Cumartesi akşamı, Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde yaklaşık 200 kişi tarafından izlenen oyun katılımcılardan büyük beğeni aldı.
Gölbaşı Belediye Başkanı sayın Ramazan Şimşek'in de katıldığı gecemizin sonunda Gölbaşı Kafkas Derneği başkanı Tolga Gençer ve Derneğimiz başkanı Bislan Jalouqa 20. yılında sergilenen bu güzel gösteri için Nıbjeug Tiyatro Topluluğu'na teşekkürlerini ve güzel dileklerini ilettiler.
Ankara Çerkes Derneği Yönetim Kurulu, Ahıska Sürgünü Anma Programına Katıldı
Ankara Çerkes Derneği Başkanı Yusuf Hatuk ve yönetim kurulu üyelerimiz Dünya Ahıska Türkleri Birliği Ankara Temsilciliği öncülüğünde düzenlenen 14 Kasım 1944 Ahıska Sürgünü Anma programına katıldı. Hatuk, programda yaptığı konuşmada, Çerkes halkının benzer bir sürgün geçmişine sahip olduğunu ve bu acıları paylaştıklarını ifade etti.
Ankara Çerkes Derneği Başkanı Yusuf Hatuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkes Yazar Sema Soykan’ın İmza Gününde Buluştu
Ankara Çerkes Derneği Başkanı Yusuf Hatuk, beraberindeki yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ünlü Çerkes yazar Sema Soykan’ın imza gününde bir araya geldi.
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü: Ses Ver, Dur De!
Milyonlarca kadın, her gün fiziksel, duygusal, ekonomik şiddete ve siber zorbalığa maruz bırakılıyor ve ne yazık ki birçok insan bu duruma kayıtsız kalıyor.
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!
Derneğimiz, bünyesinde görev yapan sevgili eğitmenlerimize öğretmenler günü kutlama yemeği düzenledi.
2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURULARI SONUÇLANDI
Derneğimizin Burs Komisyonu aracılığıyla Ankara’daki üniversitelerde okuyan öğrencilerimize verilecek eğitim bursu başvuruları sonuçlanmıştır.