KADINLAR KOMİSYONU TANIŞMA ÇAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KADINLAR KOMİSYONU TANIŞMA ÇAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Derneğimizin Kadınlar Komisyonu tarafından organize edilen tanışma çayı 11 Ocak Cumartesi günü Yaşamkent Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.Geçmişte derneğimize büyük emekleri geçen üyelerimizin de yer aldığı ekinliğimize yaklaşık 250 kişi katıldı. Kadınlar komisyonu başkanı Dilek Altındal tarafından organizasyonun açılış konuşması gerçekleştirilirken yeni oluşturulan kadınlar komisyonu üyeleri de katılımcılara tanıtıldı. Sezon içerisinde yapılması planlanan etkinlikler ve çalışmalarla ilgili dernek başkanımız Bislan Jalouqa tarafından bilgi verilirken, Gençlik Komisyonu temsilcilerinden Nesren Dinçer tarafından da komisyon faaliyetleri hakkında bir sunum yapıldı.
Kafkas Dernekleri Federasyonu başkanı Yıldız Şekerci ve derneğimizin ilk kadınlar komisyonu başkanı Suzan Arı’nın da konuşma yaptığı programımızda uzman pedagog Nurhayat Yıldır tarafından “Çocuk Psikolojisi, Aile-Çocuk İlişkisi” ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.
Yapılan tüm konuşmaların ardından mahalli oyunlarımızla güzel bir gün geçiren katılımcılar en yakın zamanda tekrar buluşmak üzere vedalaşarak etkinliği noktaladılar.
21 MAYIS’TA ANKARA ANITPARK’TAYDIK!
Kafkas Dernekleri Federasyonu tarafından 21 Mayıs’ta Ankara Anıtpark’ta düzenlenen “Çerkes Soykırımı ve Sürgünü’nün 159. Yılı” anma programında Derneğimiz tüm komisyonları ve çalışma grupları ile yer aldı.
ÇERKES DERNEĞİ 37. OLAĞAN GENEL KURULU DUYURUSU
Çerkes Derneği 37. Olağan Genel Kurulu, 25 Haziran Pazar günü saat 11.00’de “Beştepe Mah. Meriç Cad. No:44 Yenimahalle-Ankara” adresindeki Dernek binamızda aşağıda belirtilen gündem maddeleri ile toplanacaktır.
DERNEĞİMİZ MANİSA MİLLETVEKİLİ MURAT BAYBATUR İLE GÖRÜŞTÜ
Derneğimiz Türkiye-Rusya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Ak Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile görüştü.
JANAK MEHMET RIZA İLE SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Janak Mehmet Rıza'nın "Kabardanın Bitmek Bilmeyen Mücadelesi ve Bir Sürgünün Anatomisi" kitabı söyleşisi ve imza günü Dr. Sevda Arslan moderetörlüğünde 14 Ocak Cumartesi saat 19.00'da Ankara Çerkes Derneği'nde gerçekleştirildi.
ONUR KURULU İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
Derneğimizin en önemli organlarından olan Onur Kurulu üyeleri ve eski dernek başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.