Sil Baştan Programı Konukları Yönetmen Didem Şahin ve yazar-çizer Aydan Çelik

Sil Baştan Programı Konukları Yönetmen Didem Şahin ve yazar-çizer Aydan Çelik
Kaçkar TV'de yayınlanacak Sil baştan programında bu hafta yazar-çizer Aydan ÇELİK ve yönetmen Didem ŞAHİN konuk olacaklar.
Kaçkar TV'de yayınlanacak Sil baştan programında bu hafta yazar-çizer Aydan ÇELİK ve yönetmen Didem ŞAHİN konuk olacaklar.
Programda 2014 Soçi Kış Olimpiyatları, No Sochi belgeseli ve Çerkeslerin soykırımdan olimpiyatlara uzanan hikayesi konuşulacak.
Yayın: 10 Aralık Salı, 17:30 Kaçkar TV
Kaçkar TV Canlı Yayın : Canlı Yayın
Didem Şahin ve Aydan Çelik 14 Aralık Cumartesi günü Ankara Çerkes Derneği'ndeki No Sochi Belgesel gösterimine de katılacaklar.
ANKARA ÇERKES DERNEĞI GELENEKSEL İFTAR YEMEĞI YAPILDI
22 Nisan'da Çankaya Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen geleneksel iftar yemeğimiz;
ÇERKESLER VE ÇERKES DOSTLARI ZEFES ŞEŞ’TE BULUŞTU
ODTÜ Mezunlar Derneği tarafından Derneğimizin katkılarıyla 27 Mart'ta düzenlenen “Zefes Şeş” etkinliğinde Çerkes gelenekleriyle ilgili belgesel gösterimleri, geleneksel el sanatları tanıtımı ve kitap satışı yapıldı.
AMERİKAN KÜLTÜR DİL OKULLARI İLE EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Derneğimiz üyelerinin 1. derece yakınlarının Amerikan Kültür Dil Okulları’na bağlı okullarda alacağı eğitim-öğretim hizmeti ile ilgili eğitim iş birliği protokolü imzalandı.
AŞEMEZ VE ELBRUZ’DAN ANKARA’DA MUHTEŞEM GECE
Ankara Çerkes Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen; Kayseri Kafkas Derneği Aşemez Halk Dansları Topluluğu ve Maze Müzik Grubu’nun konuk olarak katıldığı gecede Ankaralı sanatseverler dans ve müziğe doydu.
ÖNEMLİ DUYURU
19 Mart Cumartesi akşamı gerçekleştireceğimiz Aşemez ve Elbruz Halk Dansları Topluluklarının ortak gösterisi için ulaşım sorunu olan hemşehrilerimiz için servis kaldırılacaktır.