ONUR KURULU İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ONUR KURULU İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
Derneğimizin en önemli organlarından olan Onur Kurulu üyeleri ve eski dernek başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda Dernek Başkanımız Bislan Jalouqa tarafından derneğin idari ve mali durumu ve bugüne kadar dernekte yapılan faaliyetler ile ilgili bir sunum yapıldı, Onur Kurulu üyeleri ise fikir ve önerilerini paylaştı. Toplantının ikinci bölümünde önümüzdeki aylarda yapılacak faaliyetlerle ilgili büyüklerimizin düşünceleri alındı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda ana dili sorunu, kentte Xabzenin yaşatılması sorunu gibi sorunların çözümüne dair görüşler paylaşıldı.
Yaşamkent Sosyal Tesisleri'nin geliştirilmesi adına yapılacak faaliyetler konuşuldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı ve 2023 seçimleri üzerinde de çeşitli görüşler paylaşıldı.
Onur Kurulu üyelerimiz, jenerasyonlar arası iletişimi artırmak adına derneğin etkinliklerine daha fazla katılım konusunda anlaştı. Toplantıdan sonra Elbruz Halk Dansları Topluluğu’nun çalışmasına katılan Onur Kurulu üyeleri, güzel dileklerini iletti. İstişare toplantısına Kadınlar ve Gençlik Komisyonu temsilcileri de katıldı.
Toplumun tüm kesimleriyle yapılan istişarelerin son derece önemli olduğunu düşünüyor ve önümüzdeki günlerde bu istişarelere devam etmeyi öngörüyoruz.
DERNEĞİMİZ MANİSA MİLLETVEKİLİ MURAT BAYBATUR İLE GÖRÜŞTÜ
Derneğimiz Türkiye-Rusya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Ak Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile görüştü.
JANAK MEHMET RIZA İLE SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Janak Mehmet Rıza'nın "Kabardanın Bitmek Bilmeyen Mücadelesi ve Bir Sürgünün Anatomisi" kitabı söyleşisi ve imza günü Dr. Sevda Arslan moderetörlüğünde 14 Ocak Cumartesi saat 19.00'da Ankara Çerkes Derneği'nde gerçekleştirildi.
ONUR KURULU İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
Derneğimizin en önemli organlarından olan Onur Kurulu üyeleri ve eski dernek başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.
KAFFED VE ANKARA ÇERKES DERNEĞİ, CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI BÜLENT KUŞOĞLU VE FETHİ AÇIKEL İLE GÖRÜŞTÜ
Kafkas Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Özden, Genel Sekreter Selçuk Ulutaş, Sosyal İşler ve Bölgesel Etkinlikler Sekreteri Feriha Kankoç, Ankara Çerkes Derneği Başkanı Bislan Jalouqa, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Sayın Bülent Kuşoğlu ve Sayın Prof. Dr. Fethi Açıkel’i CHP Genel Merkezinde ziyaret etti.
YÖNETİM, KADINLAR VE GENÇLİK KOMİSYONU AYLIK TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Derneğimizin tüm komisyonlarının ve çalışma gruplarının eş güdümlü çalışması amacıyla gerçekleştirilen Yönetim Kurulu, Kadınlar Komisyonu ve Gençlik Komisyonu aylık toplantısı 27 Aralık’ta yapıldı.