NART ATEŞİ RESİM SERGİSİ AÇILDI
NART ATEŞİ RESİM SERGİSİ AÇILDI
Ankara Çerkes Derneği'nin ev sahipliğinde düzenlenen değerli ressam Mahmut Koçer'in "Nart Ateşi" Resim Sergisi, yoğun bir katılımla sanatseverlerle buluştu.Koçer'in özgün eserleri, sanatseverleri etkileyici bir atmosferde bir araya getirerek kültürel zenginliğin ve sanatın önemini vurguladı.
Açılışa katılan kıymetli misafirlerimize ve sanat hayatının 30. yılında eserlerini bizimle Ankara Çerkes Derneği’nde buluşturan değerli sanatçımız Mahmut Koçer’e teşekkürlerimizi sunarız.
Nart Ateşi, 24-28 Ocak tarihleri arasında Ankara Çerkes Derneği’nde ziyaretçilere açık olacak. Tüm hemşehrilerimizi, sanatseverleri ve kültür meraklılarını bu özel etkinliğe bekliyoruz.

JEREZ DE LA FRONTERA’DA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TEMALI ERASMUS+ DENEYİMİMİZ
Ankara Çerkes Derneği sayesinde dört kişilik ekibimizle birlikte, 9–17 Mart 2026 tarihleri arasında İspanya’nın Jerez de la Frontera şehrinde gerçekleştirilen sürdürülebilirlik temalı bir Erasmus+ gençlik değişimi projesine katılma fırsatı bulduk.
GENÇLİK KOMİSYONU VOLEYBOL TURNUVAMIZ SONA ERDİ !
Nisan ayı boyunca devam eden Voleybol Turnuvası, oynanan final maçlarıyla başarıyla tamamlandı.
2026 AÇD GENÇLİK VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI
2026 AÇD Gençlik Voleybol Turnuvası’nı büyük bir heyecan, coşku ve güzel anılarla tamamladık!
TARİHİ HAKİKATLER VE KÜRESEL ADALET ARAYIŞI: SÖMÜRGE SUÇLARI KONFERANSI 2026
27-28 Nisan tarihlerinde OSTİM Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Sömürge Suçları Konferansı bünyesinde, sömürgeciliğin farklı coğrafyalarda bıraktığı kalıcı izler ve tarihsel sonuçlar derinlemesine ele alındı.
KAFKASYA'NIN KADİM RUHU RAGON BAL TÜRKİYE'YE GELİYOR
Kuzey Kafkasya coğrafyasının mistik tınılarını ve mitolojik hikâyelerini modern ama ruhu olan sahnelerle buluşturan grup, Türkiye’deki müzikseverleri epik bir yolculuğa davet ediyor.