Medet İçin Adalet - Medet Önlü Cinayetinde 2.Duruşma
Medet İçin Adalet - Medet Önlü Cinayetinde 2.Duruşma
Medet İçin Adalet - Medet Önlü Cinayetinde 2.Duruşma
22 Mayıs 2013günü Ankara'da gerçekleştirilen Medet Önlü cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturma sonrası açılan davada ikinci duruşma9 Temmuz 2015tarihinde saat 10:10′da Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleşecek.
İlk duruşmanın ardından, geçtiğimiz haftalarda cinayetin azmettiricisi olarak aranan firari sanıklardan Mehmet Akif Cömert sahte kimlikle yakalanmıştı. Bu kritik gelişmeyle birlikte ikinci duruşmadan önemli sonuçlar çıkması bekleniyor.
Medet Önlü davasının sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve adalet arayışımızı sonuna kadar sürdüreceğimizi göstermek için 9 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 10.10’da Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılacak ikinci duruşmaya Önlü ailesi ile birlikte katılacağız.
Davanın ikinci duruşmasına Medet Önlü’nün dostlarını, tüm hemşerilerimizi ve yaşam hakkına duyarlı herkesi davet ediyoruz.
Medet için Adalet! 2. Duruşma
9 Temmuz 2015 Perşembe saat 10.10
Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi
FURKAN İÇİN EL ELE, UMUDA HEP BİRLİKTE!
DMD kas hastalığıyla mücadele eden Furkan’ın umut dolu yarınlarına destek olmak için Çerkes dernekleri ve kurumları olarak bir araya geliyoruz.
KAFFED BAŞKAN ADAYI DOĞAN ESER’DEN ÇERKES DERNEĞİ’NE ZİYARET
KAFFED Başkan Adayı Doğan Eser ve beraberindeki heyet, Çerkes Derneği Yönetim Kurulu ve KAFFED delegeleriyle bir araya geldi.
MAMAK BELEDİYE BAŞKANI’NDAN DERNEĞİMİZE ZİYARET!
Mamak Belediye Başkanı Sayın Veli Gündüz Şahin, Başkan Danışmanı Sayın Muzaffer Sarıhan ve beraberindeki heyet ile birlikte Ankara Çerkes Derneğimizi ziyaret etti.
KAFFED BAŞKAN ADAYI YAŞAR ASLANKAYA’DAN ÇERKES DERNEĞİ’NE ZİYARET
KAFFED Başkan Adayı Yaşar Aslankaya ve beraberindeki heyet, Çerkes Derneği Yönetim Kurulu ve KAFFED delegasyonunu ziyaret etti.
ELBRUZ’DA YENİ SEZON BAŞLIYOR!
Ankara Çerkes Derneği Elbruz Halk Dansları Topluluğu, yeni sezon çalışmalarına başlıyor!