Derneğimiz üyesi Cansu Ağuş'un 3 yaşındaki oğlu Mustafa Janberk kardeşimize ve aynı durumda olan kök hücre ve kan bağışı bekleyen tüm kardeşlerimize destek olabilmek adına düzenlediğimiz kök hücre ve kan bağışı kampanyamız için herkesi 5 Ocak Pazar 11.00'dan itibaren derneğimize bekliyoruz.
Türk Kızılayı tarafından dernek binamızın önüne mobil kan bağış aracı getirilecek olup kan vermek isteyen tüm üyelerimiz bağışlarını dernek binamızda verebilecektir.
Ankara'da ikamet etmeyen, o gün kampanyamıza katılamayacak olan herkesi en yakın Kızılay Kan Merkezlerine giderek kan ve kök hücre bağışında bulunmaya davet edıyoruz.
2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURULARI SONUÇLANDI
Derneğimizin Burs Komisyonu aracılığıyla Ankara’daki üniversitelerde okuyan öğrencilerimize verilecek eğitim bursu başvuruları sonuçlanmıştır.
2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURULARI SONUÇLANDI
Derneğimizin Burs Komisyonu aracılığıyla Ankara’daki üniversitelerde okuyan öğrencilerimize verilecek eğitim bursu başvuruları sonuçlanmıştır.
ÇERKES DERNEĞİ SEZON AÇILIŞ GECESİ GERÇEKLEŞTİ
Derneğimiz, 5 Ekim Pazar akşamı düzenlenen Sezon Açılış Gecesi ile üyeleriyle yeniden bir araya geldi.
KAMUOYUNUN DİKKATİNE
Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere tamamen barışçıl bir amaçla yola çıkan Küresel Sumud Filosu’na uluslararası sularda İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz.

