Kabartay-Balkar'da Silahlı Çatışma

Kabartay-Balkar'da Silahlı Çatışma
Kabartay-Balkar Cumhuriyeti'nde güvenlik güçleri silahlı üç kişiyi ölü ele geçirdi.Kabartay-Balkar Cumhuriyeti'nde güvenlik güçleri silahlı üç kişiyi ölü ele geçirdi.
Voice of Russia'nın haberine göre Kabartay-Balkar Cumhuriyeti'nde 3 Eylül tarihinde güvenlik güçlerinin bir evde abluka altına aldığı üç kişi arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada evde bulunan ve teslim ol çağsılarına ateşle karşılık veren üç kişi ölü ele geçirilirken güvenlik güçlerinden yaralanan ya da ölen olmadığı bildirildi.
2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BURS ÖDEMELERİ TAMAMLANDI
Ankara’daki üniversitelerde okuyan öğrencilerimiz için 2021-2022 eğitim-öğretim yılı kapsamında verilmesi planlan eğitim bursumuzun tüm ödemeleri tamamlanmıştır.
ELBRUZ'DAN MUHTEŞEM GECE
Elbruz Halk Dansları Topluluğu, Badin Müzik Grubu ve Elbruz Minikler ekibi 17 Haziran'da Ankaralı sanatseverlere muhteşem bir gösteri sundu.
DERNEĞİMİZ ANKARA KENT KONSEYİNİ ZİYARET ETTİ
Dernek Başkanımız Bislan Jalouqa ve Genel Sekreter Melek Ertan, Ankara Kent Konseyi Başkanı ve Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz'la görüştü.
İSPANYA ESC ÇAĞRISI
İspanya'nın Endülüs (Jerez de la Frontera şehri) bölgesinde, 15 Temmuz 2022 sonrasında başlayacak uzun dönem (3,5 ay) ESC projesine 18-30 yaş arası 1 gönüllü kabul edilecektir.
ANKARA’DA NALMES RÜZGÂRI ESTİ
Adigey Cumhuriyeti Devlet Akademik Halk Dansları Topluluğu NALMES, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Başkent Kültür Yolu Festivali'nde muhteşem bir gösteriye imza attı.