Corona Virüsü sebebiyle işini kaybeden ve maddi sıkıntı yaşayan kardeşlerimize yönelik ramazan ayında başlatmış olduğumuz yardım kampanyası kapsamında toplanan 30.000 TL’yi bulan destekleriniz bizlere bildirilen ve tespit edebildiğimiz tüm ailelere bayramdan önce nakit olarak ulaştırılmıştır.
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde yardım kampanyamıza destek sunan, çağrımıza kayıtsız kalmayan duyarlı insanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.
Çerkes Derneği (Ankara) Yönetim Kurulu
ÇERKES DERNEĞİ SEZON AÇILIŞ GECESİ GERÇEKLEŞTİ
Derneğimiz, 5 Ekim Pazar akşamı düzenlenen Sezon Açılış Gecesi ile üyeleriyle yeniden bir araya geldi.
KAMUOYUNUN DİKKATİNE
Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere tamamen barışçıl bir amaçla yola çıkan Küresel Sumud Filosu’na uluslararası sularda İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz.