Derneğimizin Geleneksel İftar Yemeği Yapıldı

Derneğimizin Geleneksel İftar Yemeği Yapıldı
Hemşerilerimiz geleneksel iftar yemeğinde Çerkes Derneğinde buluştu.Derneğimiz üyelerine geleneksel iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde üyelerimiz Suriyeden gelen Çerkes kardeşlerimiz için fitrelerini verdiler ve bağış yaptılar. Suriyeli soydaşlarımız için 2120 TL fitre parası ve 2370 TL bağış toplandı. Yemeğe iki yüzün üzerinde hemşerimiz katıldı.
ANKARA ÇERKES DERNEĞI GELENEKSEL İFTAR YEMEĞI YAPILDI
22 Nisan'da Çankaya Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen geleneksel iftar yemeğimiz;
ÇERKESLER VE ÇERKES DOSTLARI ZEFES ŞEŞ’TE BULUŞTU
ODTÜ Mezunlar Derneği tarafından Derneğimizin katkılarıyla 27 Mart'ta düzenlenen “Zefes Şeş” etkinliğinde Çerkes gelenekleriyle ilgili belgesel gösterimleri, geleneksel el sanatları tanıtımı ve kitap satışı yapıldı.
AMERİKAN KÜLTÜR DİL OKULLARI İLE EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Derneğimiz üyelerinin 1. derece yakınlarının Amerikan Kültür Dil Okulları’na bağlı okullarda alacağı eğitim-öğretim hizmeti ile ilgili eğitim iş birliği protokolü imzalandı.
AŞEMEZ VE ELBRUZ’DAN ANKARA’DA MUHTEŞEM GECE
Ankara Çerkes Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen; Kayseri Kafkas Derneği Aşemez Halk Dansları Topluluğu ve Maze Müzik Grubu’nun konuk olarak katıldığı gecede Ankaralı sanatseverler dans ve müziğe doydu.
ÖNEMLİ DUYURU
19 Mart Cumartesi akşamı gerçekleştireceğimiz Aşemez ve Elbruz Halk Dansları Topluluklarının ortak gösterisi için ulaşım sorunu olan hemşehrilerimiz için servis kaldırılacaktır.