ÇERKES EL SANATLARI ATÖLYESİ BAŞLIYOR
ÇERKES EL SANATLARI ATÖLYESİ BAŞLIYOR
Derneğimizin 2021-2022 dönemi yeni sezon çalışmaları kapsamında kaybolmaya yüz tutmuş Çerkes el sanatlarımızın diasporada yeniden canlandırılması, yeni nesiller tarafından öğrenilmesi, günümüz modern toplumunda yaygın bir şekilde kullanılması amacıyla Melekhan Atalay eğitmenliğinde “Çerkes El Sanatları” atölye çalışmamız başlayacaktır.
20 Kasım Cumartesi gününden itibaren ayda bir kere saat 10.00'da yapılcak çalışmamıza ilgilenen tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.
Kayıt ve bilgi için: 0541 404 1864
FURKAN İÇİN EL ELE, UMUDA HEP BİRLİKTE!
DMD kas hastalığıyla mücadele eden Furkan’ın umut dolu yarınlarına destek olmak için Çerkes dernekleri ve kurumları olarak bir araya geliyoruz.
KAFFED BAŞKAN ADAYI DOĞAN ESER’DEN ÇERKES DERNEĞİ’NE ZİYARET
KAFFED Başkan Adayı Doğan Eser ve beraberindeki heyet, Çerkes Derneği Yönetim Kurulu ve KAFFED delegeleriyle bir araya geldi.
MAMAK BELEDİYE BAŞKANI’NDAN DERNEĞİMİZE ZİYARET!
Mamak Belediye Başkanı Sayın Veli Gündüz Şahin, Başkan Danışmanı Sayın Muzaffer Sarıhan ve beraberindeki heyet ile birlikte Ankara Çerkes Derneğimizi ziyaret etti.
KAFFED BAŞKAN ADAYI YAŞAR ASLANKAYA’DAN ÇERKES DERNEĞİ’NE ZİYARET
KAFFED Başkan Adayı Yaşar Aslankaya ve beraberindeki heyet, Çerkes Derneği Yönetim Kurulu ve KAFFED delegasyonunu ziyaret etti.
ELBRUZ’DA YENİ SEZON BAŞLIYOR!
Ankara Çerkes Derneği Elbruz Halk Dansları Topluluğu, yeni sezon çalışmalarına başlıyor!