ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MANSUR YAVAŞ DERNEĞİMİZDE GENÇLERİMİZ İLE BULUŞTU!

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MANSUR YAVAŞ DERNEĞİMİZDE GENÇLERİMİZ İLE BULUŞTU!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş ile derneğimiz gençleri düzenlenen programda buluştu.
Dernek binamızda gerşekleşen söyleşide gençlerimiz Sayın Yavaş'a kentle ilgili süregelen problemlerini ve beklentilerini aktardı. Ayrıca derneğimiz faaliyetleri ile ilgili belediye ile birlikte yapılabilecek ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Samimi bir sohbet ortamında geçen akşamda Sayın Yavaş tüm soru ve önerileri dikkatle dinleyerek belediye tarafından sunulabilecek destekler konusunda da bilgi verdi. Ayrıca daha geniş bir vakit ve mekanda üyelerimiz ile tekrar buluşma teklifinde bulundu.
Bu nazik ziyareti ve çözüm odaklı yaklaşımı için Sayın Mansur Yavaş'a teşekkürlerimiz iletilerek kendisine veda edildi.
ÇERKES DERNEĞİ SEZON AÇILIŞ GECESİ GERÇEKLEŞTİ
Derneğimiz, 5 Ekim Pazar akşamı düzenlenen Sezon Açılış Gecesi ile üyeleriyle yeniden bir araya geldi.
KAMUOYUNUN DİKKATİNE
Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere tamamen barışçıl bir amaçla yola çıkan Küresel Sumud Filosu’na uluslararası sularda İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz.