AMERİKAN KÜLTÜR DİL OKULLARI İLE EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
AMERİKAN KÜLTÜR DİL OKULLARI İLE EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Derneğimiz üyelerinin 1. derece yakınlarının Amerikan Kültür Dil Okulları’na bağlı okullarda alacağı eğitim-öğretim hizmeti ile ilgili eğitim iş birliği protokolü imzalandı.Derneğimiz üyelerinin 1. derece yakınlarının Amerikan Kültür Dil Okulları’na bağlı okullarda alacağı eğitim-öğretim hizmeti ile ilgili eğitim iş birliği protokolü imzalandı. Yapılan protokol doğrultusunda genel İngilizce- diğer dillerde ve özel derslerde %40, EPS Sınav hazırlık kurslarında özel derslerde %30, grup derslerinde %20 indirim uygulanacaktır. Çocuk gruplarında ve online derslerde de farklı miktarlarda indirim yapılacaktır. Buna ek olarak peşin ödemelerde de ek %10 indirim imkânı sunulacağı da imzalanan protokolde karara bağlanmıştır.
Protokolün imzalanması hususunda desteğini ve ilgisini esirgemeyen Amerikan Kültür Dil Okulları’ndan hemşehrimiz Müge Tokmak’a teşekkür eder, iş birliğimizin her alanda artarak devam etmesini temenni ederiz.
İletişim için : 05525850225
14 MART ADIGE DİLİ VE EDEBİYATI GÜNÜ PROGRAMIMIZA DAVETLİSİNİZ
Adıge dilinin ve edebiyatının yaşatılması amacıyla düzenleyeceğimiz 14 Mart Adıge Dili ve Edebiyatı Günü programımıza tüm üyelerimizi davet ediyoruz.
KAFKASYA'NIN KADİM RUHU RAGON BAL TÜRKİYE'YE GELİYOR
Kuzey Kafkasya coğrafyasının mistik tınılarını ve mitolojik hikâyelerini modern ama ruhu olan sahnelerle buluşturan grup, Türkiye’deki müzikseverleri epik bir yolculuğa davet ediyor.
ÇERKES DERNEĞİ GENÇLİK DEĞİŞİMİ PROGRAMI
Ankara Çerkes Derneği, İspanya AJ Inter Gençlik Derneği tarafından yürütülen “1 Planet 1 Future” gençlik değişimi projesinin Türkiye ortağı oldu.
23 ŞUBAT 1944, VAYNAKH (ÇEÇEN-İNGUŞ) SÜRGÜNÜ
82 yıl önce bugün, Stalin’in emriyle yarım milyonu aşkın Vaynakh (Çeçen-İnguş) halkı; yaşlı, çocuk ve kadın ayrımı gözetilmeksizin öz yurtlarından koparılarak Orta Asya ve Sibirya’nın meçhul coğrafyalarına sürgün edildi.
ÇERKES GELENEKSEL GİYİM ATÖLYESİ TAMAMLANDI
АДЫГЭ ШЪУАШЭМ IАПЭIАСЭМ ИУН 10–13 Şubat tarihleri arasında, Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) ve Ankara Çerkes Derneği iş birliğiyle; Ankara Çerkes Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirilen Çerkes Geleneksel Giyim Atölyesi, yoğun ve nitelikli bir çalışma sürecinin ardından başarıyla tamamlandı.