Adige Cumhuriyeti Khase başkanı Feodor Fedorko yaşamını kaybetti
Adige Cumhuriyeti Khase başkanı Feodor Fedorko yaşamını kaybetti
Adige Cumhuriyeti Devlet Konseyi-Khase başkanı Feodor Fedorko yaşamını kaybetti.Adige Cumhuriyeti Devlet Konseyi-Khase başkanı Feodor Fedorko 8 Mart Perşembe günü 62 yaşında yaşamını kaybetti. Bir tarım uzmanı olarak profesyonel yaşamına başlayan Fedorko daha sonra siyasette ilermiş ve 30 Mart 2011’de Khase başkanı seçilmişti.
FURKAN İÇİN EL ELE, UMUDA HEP BİRLİKTE!
DMD kas hastalığıyla mücadele eden Furkan’ın umut dolu yarınlarına destek olmak için Çerkes dernekleri ve kurumları olarak bir araya geliyoruz.
KAFFED BAŞKAN ADAYI DOĞAN ESER’DEN ÇERKES DERNEĞİ’NE ZİYARET
KAFFED Başkan Adayı Doğan Eser ve beraberindeki heyet, Çerkes Derneği Yönetim Kurulu ve KAFFED delegeleriyle bir araya geldi.
MAMAK BELEDİYE BAŞKANI’NDAN DERNEĞİMİZE ZİYARET!
Mamak Belediye Başkanı Sayın Veli Gündüz Şahin, Başkan Danışmanı Sayın Muzaffer Sarıhan ve beraberindeki heyet ile birlikte Ankara Çerkes Derneğimizi ziyaret etti.
KAFFED BAŞKAN ADAYI YAŞAR ASLANKAYA’DAN ÇERKES DERNEĞİ’NE ZİYARET
KAFFED Başkan Adayı Yaşar Aslankaya ve beraberindeki heyet, Çerkes Derneği Yönetim Kurulu ve KAFFED delegasyonunu ziyaret etti.
ELBRUZ’DA YENİ SEZON BAŞLIYOR!
Ankara Çerkes Derneği Elbruz Halk Dansları Topluluğu, yeni sezon çalışmalarına başlıyor!