AÇD ONLİNE AKADEMİ’DE 2. DÖNEM TAMAMLANDI
AÇD ONLİNE AKADEMİ’DE 2. DÖNEM TAMAMLANDI
Yurtdışından ve Türkiye’nin birçok şehrinden katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği 1-24 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen AÇD Online Akademi programının 2. dönemi başarıyla tamamlandı.
Derneğimizin web sitesi üzerinden uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleştirilen programın 2. dönem derslerini tamamlayan tüm katılımcılara Koyusiyah Yayıncılık tarafından hediye edilen kitap seti adreslerine ulaştırılmış olup katılım sertifikaları da e-posta adreslerine gönderilmiştir.
Programımıza ilgiyle katılan ve katkı sunan tüm katılımcılarımıza ve bu verimli çalışmayı büyük bir özveriyle yürüten eğitmenlerimiz Dr. Öğr. Üyesi Caner YELBAŞI ve Dr. Öğr. Üyesi Eylem AKDENİZ GÖKER’e ve katkılarından dolayı Koyusiyah Yayıncılık’a teşekkür ediyoruz.
FURKAN İÇİN EL ELE, UMUDA HEP BİRLİKTE!
DMD kas hastalığıyla mücadele eden Furkan’ın umut dolu yarınlarına destek olmak için Çerkes dernekleri ve kurumları olarak bir araya geliyoruz.
KAFFED BAŞKAN ADAYI DOĞAN ESER’DEN ÇERKES DERNEĞİ’NE ZİYARET
KAFFED Başkan Adayı Doğan Eser ve beraberindeki heyet, Çerkes Derneği Yönetim Kurulu ve KAFFED delegeleriyle bir araya geldi.
MAMAK BELEDİYE BAŞKANI’NDAN DERNEĞİMİZE ZİYARET!
Mamak Belediye Başkanı Sayın Veli Gündüz Şahin, Başkan Danışmanı Sayın Muzaffer Sarıhan ve beraberindeki heyet ile birlikte Ankara Çerkes Derneğimizi ziyaret etti.
KAFFED BAŞKAN ADAYI YAŞAR ASLANKAYA’DAN ÇERKES DERNEĞİ’NE ZİYARET
KAFFED Başkan Adayı Yaşar Aslankaya ve beraberindeki heyet, Çerkes Derneği Yönetim Kurulu ve KAFFED delegasyonunu ziyaret etti.
ELBRUZ’DA YENİ SEZON BAŞLIYOR!
Ankara Çerkes Derneği Elbruz Halk Dansları Topluluğu, yeni sezon çalışmalarına başlıyor!