8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!
8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!
Bugünün kadınlara çiçek ve hediye alma günü olmadığının, bir hak mücadelesi uğrunda yaşamlarını kaybeden kadınları anma günü olduğunun, kadın mücadelesinin sözde destekçisi değil tarafı olduğumuzun bilinciyle;
bu mücadeleyi daha anlamlı kılmak, kadınların her alandaki katılımlarını artırmak için öncelikle derneklerimizde ardından tüm sivil toplum örgütlerinde onlarla omuz omuza çaba göstermemiz gerektiğine inanıyoruz.
Her gün yüzlerce kadının psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığı, öldürüldüğü ya da cinsel saldırıya uğradığı bu dünyada, cinsiyetçi söylemlerin kullanılmasına karşıyız. Kadınların kamusal alanda var olduğu, toplumsal cinsiyet eşitsizliğine maruz kalmadığı, adil, eşit, özgür ve huzurlu bir dünyada yaşamaları dileğiyle, tüm kadınların “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kutluyoruz.
ÇERKES DERNEĞİ SEZON FİNALİ
Çerkes Derneği olarak 27 Haziran’da MEB Şura Salonu’nda muhteşem bir gösteriyle sezona veda ediyoruz.
ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN CAN GÜNER DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ve Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Akıncı, Çerkes Derneğine resmi bir ziyaret gerçekleştirmiştir.
ELBRUZ MİNİKLER VE ÇOCUKLAR SEZON SONU GÖSTERİSİ YAPILDI
14 Haziran’da Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz Elbruz Minikler ve Çocuklar Sezon Sonu Gösterisi, miniklerimizin ve çocuklarımızın aylar süren emeklerini sahneye taşıdığı, Çerkes kültürünün zarafetini ve coşkusunu izleyicilerle buluşturduğu unutulmaz bir gün oldu. Tam 173 minik ve çocuğumuz sahne aldı.
YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ
Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar ve Başkan Yardımcısı Sayın Yaşar Neslihanoğlu Derneğimizi Ziyaret Etti
ÇERKES ELSANATLARI KURSU YIL SONU SERGİSİ
Çerkes El Sanatları Kurslarımızın yıl sonu sergisi, üyelerimizin ve misafirlerimizin değerli katılımlarıyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.