Tanışma Kahvaltısına Yoğun İlgi Gösterildi
Tanışma Kahvaltısına Yoğun İlgi Gösterildi
Derneğimizin yeni yönetim kurulu ile üyelerimizin tanışması amacıyla Yaşamkent Sosyal Tesisleri’nde düzenlemiş olduğumuz pazar kahvaltısına yoğun ilgi gösterildi. Tatil dönemi olmasına rağmen yaklaşık 250 kişinin katıldığı etkinlikte üyelerimiz yeni döneme ilişkin dilek ve temennilerini dile getirirken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Her yaştan üyemizin ve ailelerin birlikte güzel vakit geçirdiği etkinliğimizde, yeni dönemin başlangıcını ve değişimin teması olan JILE’yi temsil etmesi amacıyla tesisimizin bahçesinde fidan dikildi. İlk etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür eder derneğimizde oluşan bu güzel birlikteliğin ve umudun gelecek kuşaklara kök salmasını temenni ederiz.
FURKAN İÇİN EL ELE, UMUDA HEP BİRLİKTE!
DMD kas hastalığıyla mücadele eden Furkan’ın umut dolu yarınlarına destek olmak için Çerkes dernekleri ve kurumları olarak bir araya geliyoruz.
KAFFED BAŞKAN ADAYI DOĞAN ESER’DEN ÇERKES DERNEĞİ’NE ZİYARET
KAFFED Başkan Adayı Doğan Eser ve beraberindeki heyet, Çerkes Derneği Yönetim Kurulu ve KAFFED delegeleriyle bir araya geldi.
MAMAK BELEDİYE BAŞKANI’NDAN DERNEĞİMİZE ZİYARET!
Mamak Belediye Başkanı Sayın Veli Gündüz Şahin, Başkan Danışmanı Sayın Muzaffer Sarıhan ve beraberindeki heyet ile birlikte Ankara Çerkes Derneğimizi ziyaret etti.
KAFFED BAŞKAN ADAYI YAŞAR ASLANKAYA’DAN ÇERKES DERNEĞİ’NE ZİYARET
KAFFED Başkan Adayı Yaşar Aslankaya ve beraberindeki heyet, Çerkes Derneği Yönetim Kurulu ve KAFFED delegasyonunu ziyaret etti.
ELBRUZ’DA YENİ SEZON BAŞLIYOR!
Ankara Çerkes Derneği Elbruz Halk Dansları Topluluğu, yeni sezon çalışmalarına başlıyor!





