PSİKOLOG ELİF KANKOÇ İLE STRES YÖNETİMİ EĞİTİMİ
PSİKOLOG ELİF KANKOÇ İLE STRES YÖNETİMİ EĞİTİMİ
22 Şubat Cumartesi 12.00'de Derneğimizin kütüphanesinde, Uzm. Klinik Psikolog Elif Kankoç tarafından günümüz yaşam koşullarına donanımlı bir şekilde hazırlanmak isteyen gençlerimize yönelik “Stres Yönetimi” konulu bir eğitim gerçekleştirecektir. Kadınlar Komisyonumuzun organize ettiği etkinliğimize ilgilenen tüm gençlerimizi bekliyoruz. (Not: Eğitim sonrası katılım sertifikası verilecektir.)
“SÜHEYLA” BELGESEL FİLMİ ANKARA’DA SEYİRCİYLE BULUŞTU
Kültürel mirasımızın önemli temsilcilerinden Wurdum Süheyla Şimşek’in; ana dili Çerkesçe ile aktardığı anıları, günlük yaşamı ve sanatçı kimliğini konu alan “Süheyla” belgesel filmi, 10 Ocak 2026 Cumartesi akşamı Ankara’da izleyiciyle buluştu.
2026–2027 SEZONU GELENEKSEL KADINLAR ÇAYI BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Çerkes Derneği tarafından düzenlenen 2026–2027 Sezonu Geleneksel Kadınlar Çayı Buluşması, Ankara’daki kadınlarımızın yoğun katılımı ve memnuniyetiyle derneğimizde gerçekleştirildi.
AVRUPA BİRLİĞİ GENÇLİK FIRSATLARI BİLGİLENDİRME BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Derneğimizde düzenlediğimiz Avrupa Birliği Gençlik Fırsatları Bilgilendirme Toplantısında gençlerimizle bir araya geldik.
YILBAŞI ZEXES GECESİ BÜYÜK COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Derneğimiz bünyesinde faaliyet gösteren AÇD Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen Yılbaşı Zexes Gecesi, 26 Aralık Cuma akşamı yoğun katılım ve yüksek bir enerjiyle gerçekleştirildi.
