Maykop'a Atık Tesisi Yapılamıyor

Maykop'a Atık Tesisi Yapılamıyor
Maykop Şehir Yöneticileri Atık Geri Dönüştürme Tesisi için Yatırımcı BulamıyorAtık geri dönüştürme tesisi inşası Maykop yöneticilerinin henüz gerçekleştiremediği en eski projelerden birisi.
Adigey’in başkent yöntecilerince açıklandığına göre, tesise hali hazırda yer tahsisi yapılmış (gerekli düzenlemeler yapılmış), fakat henüz bir teklif alınamamış.
Maykop şehri Yatırımlar Departmanı Başkanı Eugene Prokopenko Yuga.ru’ya atık geri dönüşümü işinin olduça karmaşık bir iş olduğunu çünkü düşük ücretler nedeniyle karlı olmadığını ve konuyu federal programlara dahil edeceklerini açıkladı.
GEÇTİĞİMİZ DÖNEM YÖNETİMİNDEN NEZAKET ZİYARETİ
24 Ağustos’ta gerçekleşen 38. Olağan Genel Kurulumuzun ardından, geçtiğimiz dönem yönetim kurulu üyelerimiz, yeni seçilen yönetim kurulumuza nezaket ziyaretinde bulundu.
ÇERKES DERNEĞİ 38. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Çerkes Derneği 38. Olağan Genel Kurulu, 24 Ağustos Pazar günü dernek binamızda gerçekleştirildi.
YAŞAMKENT SOSYAL TESİSLERİNE SAHİP ÇIKMAK İÇİN HALKIMIZI “XASE”YE DAVET EDİYORUZ!
Süreçle ilgili yol haritamızı belirlemek ve halkımızın görüşlerini almak için haklı mücadelemizde yanımızda olmak isteyen tüm hemşerilerimizi 7 Aralık Cumartesi günü 13:00’te Yaşamkent Sosyal Tesisleri’nde yapılacak “Xase’ye (istişare toplantısına) davet ediyoruz.
HAKSIZLIĞA KARŞI DAYANIŞMAMIZ BÜYÜYOR
Ankara Çerkes Derneği olarak, Yaşamkent Sosyal Tesisi’nin kullanım süresinin uzatılması için Çankaya Belediyesi’nin yeni yönetimiyle yaşanan sorunların çözümü adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konuyla ilgili kurulan komisyonda, önceki dönem başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz aktif olarak yer alıyor ve çözüm sürecine katkı sağlıyor.