KÖK HÜCRE VE KAN BAĞIŞI KAMPANYAMIZA HERKESİ BEKLİYORUZ

KÖK HÜCRE VE KAN BAĞIŞI KAMPANYAMIZA HERKESİ BEKLİYORUZ
Derneğimiz üyesi Cansu Ağuş’un kemik iliği yetersizliği teşhisi konulan 3 yaşındaki oğlu Mustafa Janberk kardeşimize ve aynı durumda olan kök hücre bekleyen tüm kardeşlerimize destek olabilmek için yarın(pazar) gerçekleştirilecek olan kök hücre ve kan bağışı kampanyamız için Kızılay’a ait mobil kan bağışı aracı derneğimiz önünde yerini almıştır.
Herkesi hem Mustafa Janberk’e hem de aynı durumda olan tüm kardeşlerimize umut olmak için 5 Ocak Pazar günü 11.00-17.00 saatleri arasında derneğimize bekliyoruz.
Haydi, Ankara Çerkes Derneği olarak hep birlikte kök hücre ve kan bağışı bekleyen tüm kardeşlerimize güçlü bir ses vererek destek olalım, yeni umutlara can olalım!
Notlar:
1- Kök hücre bağışçısı olmak isteyen bir kişi 18-50 yaş aralığında ve sağlıklı bir kişi olmalıdır. (Hepatit B, Hepatit C ve Sifiliz hastalığı geçirmemiş olan, kronik hastalığı bulunmayan, kanser, HIV ( AIDS ) tanısı almamış olan kişiler)
2- Sadece kan bağışında bulunmak isteyen bir kişi 18-68 yaş arasında, en az 50 kg ağırlığında ve sağlıklı bir kişi olmalıdır.
ÇERKES DERNEĞİ SEZON AÇILIŞ GECESİ GERÇEKLEŞTİ
Derneğimiz, 5 Ekim Pazar akşamı düzenlenen Sezon Açılış Gecesi ile üyeleriyle yeniden bir araya geldi.
KAMUOYUNUN DİKKATİNE
Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere tamamen barışçıl bir amaçla yola çıkan Küresel Sumud Filosu’na uluslararası sularda İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz.