Günümüz dünyasında kariyer planı yapmak, geleceğe dönük erişilebilir hedefler koymak ve bu hedeflere ulaşmak için planlı süreçler işletmek bir gereklilik halini almıştır. Sistematik olarak bu süreçleri birer faydaya dönüştürebilmek kolektif bir hareketin varlığı ile mümkün olacaktır.
Bu mantıktan hareketle Ankara Çerkes Derneği ve Başkent Dostluk Kulübü bir sorumluluk bilinci ile kariyer sürecini planlayan, halen öğrenim gören, yeni mezun veya çalışmakta olan nitelikli kişilerle kariyer sahibi ve sektör temsilcisi kişileri bir araya getireceği bir organizasyon planlamıştır.
Dost Kariyer Markası ile katılımcılarına fayda sağlamayı hedefleyen bu oluşumun ilk etkinliği 24 Nisan’da Ankara Çerkes Derneği Yaşamkent Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecektir.
Sinirli sayıda katılımcının kabul edileceği bu etkinliğe katılmak isteyen öğrenci, bürokrat, kurum, firma ve kişilerin 10 Nisan’a kadar www.dostkariyer.com adresinden kayıt formu doldurması gerekmektedir. Bire bir iletişimde bulunma imkanının olacağı etkinliğimize sizi bekliyoruz.
Birbirimizden aldığımız güçle geleceğe yol alalım.
GEÇTİĞİMİZ DÖNEM YÖNETİMİNDEN NEZAKET ZİYARETİ
24 Ağustos’ta gerçekleşen 38. Olağan Genel Kurulumuzun ardından, geçtiğimiz dönem yönetim kurulu üyelerimiz, yeni seçilen yönetim kurulumuza nezaket ziyaretinde bulundu.
ÇERKES DERNEĞİ 38. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Çerkes Derneği 38. Olağan Genel Kurulu, 24 Ağustos Pazar günü dernek binamızda gerçekleştirildi.
YAŞAMKENT SOSYAL TESİSLERİNE SAHİP ÇIKMAK İÇİN HALKIMIZI “XASE”YE DAVET EDİYORUZ!
Süreçle ilgili yol haritamızı belirlemek ve halkımızın görüşlerini almak için haklı mücadelemizde yanımızda olmak isteyen tüm hemşerilerimizi 7 Aralık Cumartesi günü 13:00’te Yaşamkent Sosyal Tesisleri’nde yapılacak “Xase’ye (istişare toplantısına) davet ediyoruz.
HAKSIZLIĞA KARŞI DAYANIŞMAMIZ BÜYÜYOR
Ankara Çerkes Derneği olarak, Yaşamkent Sosyal Tesisi’nin kullanım süresinin uzatılması için Çankaya Belediyesi’nin yeni yönetimiyle yaşanan sorunların çözümü adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konuyla ilgili kurulan komisyonda, önceki dönem başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz aktif olarak yer alıyor ve çözüm sürecine katkı sağlıyor.